Dvorovi 179/14

Dvorovi 179/14
Dvorovi, City of Bijeljina, Republika Srpska, 76311, Bosnia and Herzegovina
Prodaja 280,000KM - Poslovni objekat
3200 m2

Prodaje se poslovno-stambeni objekat,koji posjeduje gradjevinsku i upotrebnu dozvolu, a nalazi se pored magistralnog puta Bijeljina-Beograd, 5km udaljen od Bijeljine u mjestu Banja Dvorovi.
Objekat je napravljen prije 10 godina. Gradjevinska dozvola glasi na Motel, ali zahtjevajucom situacijom je preinacena u stambeno-poslovni objekat, tako da je u prizemlju od 150m2 poslovni dio objekta + 60m2 koji može biti i poslovni i stambeni prostor. Na spratu je 150m2 stambenog prostora . Posjeduje podrum od 50m2 i visine 2.20m.
Dozvoljena je nadogradnja i dogradnja.Objekat posjeduje gradsku , a plac bunarsku vodu (hidrofor), struju, 3 telefonske linije, centralno grijanje, klimu itd.Komplet je zavrsen sa unutrasnje te stiropor fasadom sa vanjske strane, te unutra komplet namjesten.
Iza objekta je zgrada od 96m2 ( magacin), koji takodje posjeduje gradjevinsku i upotrebnu dozvolu. 
Pored samog magistralnog puta ( udaljen 8 m. od ivice asvalta, ukoso od glavnog objekta prema BN ) , izgraðen je manji objekat od 24 m2 ( market), koji je pre 1 god. raširen (betoniran ) plato oko marketa u visini asvalta, tako da su sada mjere platoa sa marketom 11,5 m x 10 m sa ankerima za stubove i podrumom ispod platoa i spreman za prosirenje objekta na date mjere. I ovaj objekat posjeduje gradjevinsku i upotrebnu dozvolu.
Površina placa je 3200m2 i dozvoljena je izgradnja novih poslovno-stambenih objekata i slicno, jer je plac urbanizovan. Ogradjen je zivom zelenom ogradom, kao i unutar placa: basta, parkovi , cvijece, te raznovrsne mlade vocke iza objekta pored ograde.
Duzina placa pored magistralnog puta je 85m i ima 3 ulazne kapije
Lokacija je povoljna za sve vrste biznisa.

Mapa nekretnine

Slične nekretnine